Je trouwfeest is niet compleet zonder trouwauto!


Gefeliciteerd! Jullie gaan eindelijk samen trouwen. Dit moet natuurlijk een perfecte dag worden waar jullie nog lang van zullen nagenieten. Hier komt heel wat geregel bij kijken, dus het is belangrijk dat je misschien wel minimaal een jaar van tevoren begint met de voorbereidingen voor deze dag. Wat op deze dag natuurlijk niet kan ontbreken is een mooie trouwauto die jullie van de ceremonie naar de feestlocatie brengt. Lees hier tips voor het uitzoeken van de perfecte trouwauto! 

Wees op tijd met het regelen 

Zoals je je hele bruiloft op tijd moet regelen, geldt dit hetzelfde voor de auto. Als je zelf over een hele mooie auto beschikt, kun je deze natuurlijk ook gebruiken voor deze mooie dag. Je wilt op deze dag natuurlijk ook niet in de eerste de beste auto stappen, dus het is zeker een leuke optie om een mooie auto voor een dag te huren! Wees op tijd met het bedenken wat voor iets je wilt, zodat je ruim van tevoren op zoek kan gaan naar een verhuurbedrijf dat dit soort auto’s verhuurt. 

Let op de autoverzekering

Iedere auto die op de weg rijdt, moet natuurlijk verzekerd zijn. Hoe verdrietig het ook zou zijn, met je trouwauto kan er ook een ongelukje gebeuren. Je zit dan natuurlijk niet te wachten op ingewikkelde en hoge schadeclaims, dus het is belangrijk dat je van tevoren weet hoe de auto waarin je rijdt verzekerd is. Als je een auto bij een bedrijf regelt, dan is dit 9 van de 10 keer wel goed geregeld, maar als je dit bij een particulier regelt dan is het altijd wel belangrijk om even goed te checken hoe het precies geregeld is. 

Zorg altijd voor een back-up! 

Er kan op de dag zelf natuurlijk altijd iets misgaan met de auto, dus het is altijd belangrijk om een goede back-up te hebben die je last-minute nog kan inschakelen. Heb je bijvoorbeeld familie, vrienden of kennissen met een mooie auto die je als plan b zou kunnen regelen? Je kunt natuurlijk ook met het verhuurbedrijf afspreken dat zij zorgen voor een back-up als er iets mis is met je eerste keus. 

Ben je nog op zoek naar een mooie trouwauto? Kijk voor wat inspiratie zeker eens op de website van R&R Trouwauto’s! Een ruime keuze aan exclusieve auto’s speciaal voor bruiloften.

Over de auteur

Het organiseren van een jubileum

Ik heb laatst voor het 25-jarig jubileum van mijn ouders een heel leuk feestje georganiseerd. Daar komt veel bij kijken, maar het was de moeite ...